Salons Carlos Quinto

Feestzaal Gent Centrum

Een ruim aanbod van kunst en cultuur, historische monumenten, gezellige kroegjes, en hippe boetieks. De stad blijft jong en oud boeien, en is ideaal te bezoeken voor een groepsuitstap in Gent. Tussen het shoppen, snuisteren, en ontdekken door, biedt Salons Carlos Quinto graag een echte Engelse Afternoon Tea aan in het theesalon of op ons gezellig binnenterras. In ons restaurant kan je terecht voor een wisselend menu aangepast aan het seizoen en aan de verse marktproducten.  

Ook voor groepen bieden we een uitgebreid aanbod aan lunchmogelijkheden, buffetten, en broodjesmaaltijden. Een reservatie voor een groepen is altijd mogelijk. Onze feestzaal in Gent is voorzien op elk feest en receptie. Bij Salons Carlos Quinto doe je met een gerust hart beroep op ons zaalverhuur in Gent

Een moderne vergaderzaal in Gent uitgerust met de nieuwste technologieën kan een meerwaarde betekenen voor uw vergadering. Bij Salons Carlos Quinto mag u rekenen op een inspirerende vergaderruimte in Gent met uitgebreide accommodaties en lunchmogelijkheden. 

Wij heten u van harte welkom. 

Feestzaal centrum Gent
  • Tot 250 personen
  • Feestzaal centrum Gent
  • 30 jaar ervaring
Contacteer ons

Recente nieuws

  • appartement centrum gent te huur voor korte termijn (max 1 jaar) info@salonscarlosquinto.be voor meer info

  • lunch en menu van de week Middag Lamsgehaktballetjes tomatensaus Vlaswijting - gesmolten spinazie - witte wijnsaus - hertoginneaardappelen of Vol-au-vent van parelhoen Koffie Avond Halve gevulde kwartel met portsaus Vlaswijting - gesmolten...

  • Brunch 14 juni: reservatie via info@salonscarlosquinto.be of 09 225 59 29

  • Nieuwe website online! Bekijk deze gerust even.

  • Volgende brunch op vaderdag 14 juni

Lees meer via Facebook

Feestbrochure

Salons Carlos Quinto heeft reeds jaren ervaring in zaalverhuur in Gent. Met een feestelijke feestzaal in Gent, een inspirerende vergaderzaal in Gent, en een polyvalente vergaderruimte in Gent, is Salons Carlos Quinto de geschikte partner voor al uw evenementen. Wij helpen u graag verder met de professionele organisatie van seminaries, of een succesvolle groepsuitstap in Gent.

Bekijk de kaart