Salons Carlos Quinto

Feestzaal Gent Centrum

Een ruim aanbod van kunst en cultuur, historische monumenten, gezellige kroegjes en hippe boetieks. De stad blijft jong en oud boeien, en is ideaal te bezoeken voor een groepsuitstap in Gent. Tussen het shoppen, snuisteren en ontdekken door, biedt Salons Carlos Quinto graag een echte Engelse Afternoon Tea aan in het theesalon of op ons gezellig binnenterras. In ons restaurant kan je terecht voor een wisselend menu aangepast aan het seizoen en aan de verse marktproducten.

Ook als restaurant voor groepen in Gent is Salons Carlos Quinto het perfecte adres. Voor groepen bieden we een uitgebreid aanbod aan groepsmenu's, lunchmogelijkheden, buffetten, en broodjesmaaltijden. Een reservatie voor groepen is altijd mogelijk. Salons Carlos Quinto is het restaurant voor groepen in Gent bij uitstek. Onze feestzaal in Gent is voorzien op elk feest en receptie, dus ook voor jullie trouwfeest in Gent. Bij Salons Carlos Quinto doe je met een gerust hart beroep op ons zaalverhuur in Gent voor onder andere een prachtige feestzaal in Gent voor een magisch trouwfeest in Gent. Bij ons kies je gegarandeerd voor een perfect en persoonlijk trouwfeest

Een moderne vergaderzaal in Gent uitgerust met de nieuwste technologieën kan een meerwaarde betekenen voor uw vergadering. Bij Salons Carlos Quinto mag u rekenen op een inspirerende vergaderruimte in Gent met uitgebreide accommodaties en lunchmogelijkheden. 

Wij heten u van harte welkom. 

Feestzaal centrum Gent
 • Tot 250 personen

 • Feestzaal centrum Gent
 • 30 jaar ervaring

Contacteer ons

Recente nieuws

 • Lentebrunch 11 maart

 • #lunch van de week

 • Lees meer via Facebook

  Feestbrochure

  Salons Carlos Quinto heeft reeds jaren ervaring in zaalverhuur in Gent. Met een feestelijke feestzaal in Gent, een inspirerende vergaderzaal in Gent, en een polyvalente vergaderruimte in Gent, is Salons Carlos Quinto de geschikte partner voor al uw evenementen. Wij helpen u graag verder met de professionele organisatie van seminaries, of een succesvolle groepsuitstap in Gent.

  Bekijk de kaart