Salons Carlos Quinto

Feestzaal Gent Centrum

Een ruim aanbod van kunst en cultuur, historische monumenten, gezellige kroegjes, en hippe boetieks. De stad blijft jong en oud boeien, en is ideaal te bezoeken voor een groepsuitstap in Gent. Tussen het shoppen, snuisteren, en ontdekken door, biedt Salons Carlos Quinto graag een echte Engelse Afternoon Tea aan in het theesalon of op ons gezellig binnenterras. In ons restaurant kan je terecht voor een wisselend menu aangepast aan het seizoen en aan de verse marktproducten.  

Ook voor groepen bieden we een uitgebreid aanbod aan lunchmogelijkheden, buffetten, en broodjesmaaltijden. Een reservatie voor een groepen is altijd mogelijk. Onze feestzaal in Gent is voorzien op elk feest en receptie. Bij Salons Carlos Quinto doe je met een gerust hart beroep op ons zaalverhuur in Gent

Een moderne vergaderzaal in Gent uitgerust met de nieuwste technologieën kan een meerwaarde betekenen voor uw vergadering. Bij Salons Carlos Quinto mag u rekenen op een inspirerende vergaderruimte in Gent met uitgebreide accommodaties en lunchmogelijkheden. 

Wij heten u van harte welkom. 

Feestzaal centrum Gent
  • Tot 250 personen
  • Feestzaal centrum Gent
  • 30 jaar ervaring
Contacteer ons

Recente nieuws

  • #lunch @SalonsCarlosQ #salonscarlosquinto

  • #wildbuffet #22november @SalonsCarlosQ in #gent

  • 'Uitstekende bediening met persoonlijke touch en uiteraard heerlijk gegeten (met dank voor de attentie voor mijn beperkingen qua voedingsmiddelen :-))' Feedback gegeven door E. uit Ledeberg.

  • Nieuwe website online! Bekijk deze gerust even.

  • Volgende brunch op vaderdag 14 juni

  • Beste Paul, Beste Pieter, Onze gasten en wijzelf waren unaniem over de manier waarop u ons feest verzorgd hebt: uitstekend, tot in de puntjes, genereus en uitmuntend teamwork. Van bij de aanvangsgesprekken was er een klik met Paul die onmiddellijk doorhad welk feest wij wensten en daarbij zeer accuraat notities nam. Wijzelf voelden de dag zelf ons totaal begrepen en omringd door Johan en het team. Uw zaalmeester was zeer begaan met ons en onze gasten, hij werd eigenlijk ceremoniemeester en anticipeerde zelfs op onze wensen, zodat voor ons alle stress wegvloeide. Bij het binnenkomen zagen we de met damast aangeklede tafels, met op het menu onze trouwfoto in een prachtige layout, verzorgd door Pieter. Van een entrée-en-matière gesproken … Daarna trad het team in actie met een zeer gulle, adequaat aangeboden receptie. Het wandelbuffet was perfect getimed en er opende telkens een stand met een aanbod uit de wereldkeuken in een nieuwe hoek van de zaal, zodat steeds andere genodigden er het dichtst bijzaten. We kregen toen al complimenten over de formule. Klap op de vuurpijl was het buffet, met de taart voor onze huwelijksverjaardag te midden van de andere zaligheden. Uw in vruchtensap gemarineerde pannenkoekjes, geflambeerd met Grand-Marnier, hebben hun plaats veroverd in onze top drie. Ook de DJ door u aangebracht heeft ingespeeld op al onze wensen. Wij kunnen nu voor 100% zeggen dat de ‘Salons Carlos Quinto’ een adres van vertrouwen is. Jan en Annemie Cooreman April 2015

  • Jaarlijks verlof tem 21 augustus

Lees meer via Facebook

Feestbrochure

Salons Carlos Quinto heeft reeds jaren ervaring in zaalverhuur in Gent. Met een feestelijke feestzaal in Gent, een inspirerende vergaderzaal in Gent, en een polyvalente vergaderruimte in Gent, is Salons Carlos Quinto de geschikte partner voor al uw evenementen. Wij helpen u graag verder met de professionele organisatie van seminaries, of een succesvolle groepsuitstap in Gent.

Bekijk de kaart